Leerdoelen Wereld in Getallen

Automatiseren optellen en aftrekken t/m 10
Oefenen met optellen over het eerste tiental ( 8 + 3 )
Tellen met sprongen van 2, 5 en 10.
Klokkijken: hele en halve uren analoog. Hele uren digitaal.
Geld: oefenen met rekenen met muntgeld
Volgorde van getallen op de getallenlijn.

Klik hier voor de rekendoelen

Leerdoelen Taal actief 4: Taal

De kinderen krijgen elke dag een instructie les taal m.b.v. de “instapkaart”. Na de instructie en inoefening gaan de kinderen de les verwerken op hun tablet.

Klik hier voor de taaldoelen.

Leerdoelen Taal actief 4: spelling

Klik hier voor de spellingsdoelen.

Voor de 2e les begrijpend lezen maken we gebruik van een tekst die past bij het thema MI, een tekst uit het CITO-hulpboek.

Thema “Kunst ” (Keith Haring)

1: Wat is kunst?  Waarom maken mensen kunst?

2: Waar vind je kunst?
3: Is kunst altijd mooi?
4: Welke soorten kunst zijn er?
5: Hoe komt een kunstenaar aan zijn geld?

Elke week hebben we een regel op school waar we extra aandacht aan besteden middels gedragslessen.
De gedragsverwachtingen van de volgende situaties komen deze periode aan bod.
Stop loop praat
Plein