Naar het fotoboek

Geraniummarkt 2018

woensdag 16 mei 2018

Op woensdag 16 mei 2018 houdt de ouderraad van Het Kompas haar jaarlijkse Bloemen- en Geraniummarkt, de inmiddels bekende markt met prachtige bloeiende pot- en perkplanten. De locatie is dit jaar op het nieuwe schoolplein van het Kompas.

De planten komen rechtstreeks van de Kweker, Aarninkhof te Denekamp, waardoor kopers van hoge kwaliteit verzekerd zijn. Alleen geraniums? Nee, onder meer verbena’s, petunia’s (de mini petunia mix is onder andere een hardloper), lobelia’s en de prachtige sundaville zijn te verkrijgen. In één keer kunt u uw tuin om toveren tot een fleurige bloemenzee!

Zoals alle ouderraadsactiviteiten zal ook nu de opbrengst van de markt rechtstreeks naar leuke activiteiten voor onze kinderen gaan.

De markt start om 12.00 uur en duurt tot 17.00 uur.

Door een uitgekiend inkoopbeleid kunnen wij u de mooiste pot- en perkplanten aanbieden voor een schappelijke prijs. De ervaring uit het verleden leert wel dat vroeg aanwezig zijn garant staat voor de grootste keus wat betreft de vrije verkoop. Steun met uw aankoop het goede doel en geniet zo dubbel van uw planten in tuin en/of hanging basket.

Bestellijsten zijn tot 23 april in te leveren op school!

klik hier voor de bestellijsten.